Vorige Item 72 of 78 Volgende

x 2018/05, 20-21 may - Mega Motortreffen (NH / NL)

Na het suc6 van 2017 nu 2 dagen...

Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor de tweede editie van het Promotor Mega MotorTreffen.

www.promotor.nl

 

MEGA MOTORTREFFEN: EEN PUUR EN OUDERWETS MOTORFEEST!

7 MRT. NICK GLATTLI    MEGA MOTORTREFFEN 2018  FOODTRUCK FESTIVAL  ENTERTAINMENT  GRATIS PROEFRIJDEN  MOTORDEALER MARKT 

Twee dagen motorfeest in Vijfhuizen. Op zondag 20 mei en maandag 21 mei organiseert Promotor opnieuw het Promotor Mega MotorTreffen.

Zonder vertier en vermaak is een feest onmogelijk. Editie 1 van het Promotor Mega MotorTreffen in 2017 heeft dat meer dan bewezen. Zo'n 8.500 motorrijders hadden zichtbaar zin in een puur en ouderwets motorfeest, dat nog steeds bestaansrecht heeft. Verbondenheid, kameraadschap en passie voor de motor: het zijn de overbekende ingrediënten van het aloude recept van een ouderwets motortreffen. Niets meer en niets minder.

Alles draait tijdens het Promotor Mega MotorTreffen om motoren en erop rijden. Voor deze editie staan nog meer nieuwe modellen gereed voor een (gratis) proefrit.

Wat valt er nog meer te beleven tijdens het Promotor Mega MotorTreffen? De leuke activiteiten van vorig jaar zijn gebleven, zoals het gezamenlijk live motorsport kijken op grote schermen, live entertainment en de motormarkt. Maar die is groter, met meer marktkramen en meer motordealers. En natuurlijk zelf offroad rijden, opnieuw verzorgd door MotoPort Amsterdam.

Op het buitenterrein pakken we dit jaar uit met een groot Foodtruck Festival. Heerlijke, met zorg bereide burgers, pulled pork en spare ribs tegen schappelijke prijzen. Ook de vegetarische mens vergeten we niet.

Naast het Foodtruck Festival hebben we ook de gratis 'MotorCheck'. Dat doen we samen met de bij de BOVAG aangesloten motordealers. En natuurlijk veel pk's en zalige herrie, want dat is het allerlekkerste. We hebben de ‘Powerbank’, die nauwkeurig de prestaties van je motor in kaart brengt.

 

 

Ondertussen werken wij van Promotor druistig verder aan het programma, maar daar komen we de komende weken zeker op terug.

-> Naar ticket bestelpagina  

Offers

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe

Guestbook

  • 21-01-2019 - Thanks for the extra merchandise in our order. Is our...  read more
  • 07-03-2018 - Today I got your Kevlar bomberjacket. Must say it is...  read more
  • 26-01-2018 - Guys great and fast service. Ordered the kevlar bombers expecting...  read more
New message
© 2009 - 2019 BadBoy.NL | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore