Vorige Item 48 of 80 Volgende

x 2017/01, 13-14-15 jan. - Motor Expo TT Hall - Assen NL

MotorExpo Assen - 13 t/m 15 januari 2017 - TT Hall Assen

Op vrijdag 24 januari 2014, klinkt in de TT Hall Assen het startschot voor de nieuwe MotorExpo Assen. Deze unieke motorbeurs in de TT Hall Assen naast het circuit, is drie dagen lang "the place to be" voor alle motorliefhebbers.

Geen enkel onderdeel uit de motorsport wordt vergeten en op de beursvloer worden alle facetten van het motorrijden belicht. Natuurlijk is er ook ruitme voor show, spektakel en educatie. Wat te denken van een proefrit op het TT Circuit? Er zijn letterlijk kilometers mogelijkheden op de MotorExpo Assen.


MotorExpo Assen mag je als motorliefhebber absoluut niet missen! De complete motorbranche is er vertegenwoordigd. Naast dealers, handelaren, importeurs en andere toeleveranciers, zijn er ook belangenorganisaties, consumentenverenigingen, sportfederaties en motor(sport)evenementen aanwezig.

Hieronder lees je wat je zoal kunt verwachten op de MotorExpo Assen:

Beursaanbod: Nieuwe motoren, oldtimers, wegracers, choppers, streetfighters, custumbikes, crossmotoren, quads, kleding, helmen, laarzen, veiligheid, educatie, onderdelen, tuning, onderhoud, gereedschap, sportevenementen, toerisme, motorclubs, merchandising, verzekeringen, etc.

Mogelijke programma-onderdelen: Testbank, modeshows, trial workshops, quad training, proefritten, rijvaardigheidstest, presentaties van profrijders bij politie, defensie en ambulance, burnout-ballet, uitlaattest, 200m sprint voor standaardmotoren, blow your engine-duurtest, live music, promotie catwalk, ladysnight, fotoshoots, etc.

 

De organisatie van de MotorExpo Assen is in handen van de TT Hall Assen, in samenwerking met Expo Management. Dit team van ervaren organisatoren is onder meer ook verantwoordelijk voor de organisatie van de Landbouw Vakbeurs Assen, Hand Hobby Creadagen, Art Assen en diverse andere vak- en publieksbeurzen.

 

TT Hall Assen
De Haar 11
9405 TE Assen

www.tt-hall.nl

Offers

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe

Guestbook

  • 14-04-2020 - super klantenservice, goede en snelle communicatie.
    korte "lijnen" dmv whatsapp en...  read more
  • 04-03-2020 - Nice part. Good service.
    Thanx. See you next time. read more
  • 31-01-2020 - Wauw wat een mooie openers van West Coast Choppers ,ben...  read more
New message
© 2009 - 2020 BadBoy.NL | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore