Vorige Item 18 of 80 Volgende

x 2014/09, 13-14 sept. - Tattoo Expo Assen (cancelled)

CANCELLED

Kinderen t/m 11 jaar gratis toegang – één kind per volwassene en onder eigen toezicht.

Weekend pasje pasje kost 22,= euro.

 

Toegangsbewijs/polsband – dient gelijk na de kassa om de pols geplakt te worden.

Dit wordt gecontroleerd (zonder entree bewijs om je pols word je de zaal uitgezet).

 

De conventie hal is geschikt voor mensen met een rolstoel. Er mogen foto’s gemaakt worden voor privé doeleinden tijdens de conventie, vraag echter wel altijd toestemming aan de persoon die gefotografeerd wordt! Mooie foto’s zijn altijd welkom - stuur ze naar ons toe en wellicht komt u uw foto tegen op onze site’s.

TATTOO WEDSTRIJD: Minimum aantal deelnemers voor het door gaan van een categorie is 5 deelnemers. Bij de wedstrijd voor best-of-show moeten alle 2 best-of-day’s persoonlijk aanwezig zijn. De jury bekijkt de tattoos ZONDER de naam van de artiest te weten die het gecreëerd heeft. Het is dus heel belangrijk om bij het inschrijven NIET de naam van de tattoo-artiest te noemen. De tattoo wordt beoordeeld op design, artwork, compositie, plaatsing, proporties en originaliteit. Deelname aan een categorie kost 5,=euro.

WIL JE GETATOEËERD WORDEN OP DE CONVENTIE? Bezoek dan eerst de website van de artiest waardoor je getatoeëerd wilt worden. Probeer ver voor de conventie een afspraak te maken met de artiest om tijdens de conventie getatoeëerd te worden. Blijf minstens 24 uur voor de geplande afspraak van alcohol en drugs af. Vergeet niet goed te eten!

LET-OP: elke bezoeker die een tattoo heeft laten zetten tijdens de conventie kan gratis een tube BEPANTHEN nazorg zalf  krijgen bij de info balie. Dit is een actie van

Bephanthen/Bayer health-care  in samenwerking met COLD SKIN tattoo supply. 

PIERCING: Andrea &Daniella van tattoo & piercing studio Almere zal tijdens de conventie piercen. Voor (speciale) vragen kan er (vooraf) contact opgenomen worden met haar viawww.tattoostudioalmere.nl

NIET TOEGESTAAN: Het is niet toegestaan om met dieren de hal te betreden, om te roken in de hal van de conventie, te eten en te drinken bij de stands (er is een aparte plaats aanwezig om te eten en te drinken). Dit alles is volgens de GG&GD richtlijnen voor tattoo en piercing. Het is niet toegestaan voor bezoekers om producten/diensten te verkopen/aan te bieden/te samplen/te promoten in de conventie hal/locatie. Wapens/messen en meegenomen alcohol zal in beslag worden genomen.

VEILIGHEID: Iedereen wordt gecheckt bij de entree voor uw en onze veiligheid. Wapens/messen en meegenomen alcohol zal in beslag worden genomen. Drugs zijn niet welkom!

EHBO: Er is een EHBO team in de locatie aanwezig tijdens de conventie.

En ten slotte 

 de organisatie is niet verantwoordelijk voor elke afspraak gemaakt tussen bezoekers/deelnemers of verkochte/gekochte produkten of elk aangeboden product/service.

  

Alle informatie op de conventie sites is naar beste weten gemaakt. Laatste wijzigingen zijn toegestaan.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2009 - 2021 BadBoy.NL | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore