Item 83 of 83

x 2021/11, 05-06-07 nov. - Bigtwin Bikeshow & Dealer Expo - Houten NL

SKU: BBE2021

GEEN CORONA-MAATREGELEN!

Expo Houten is aangemerkt als doorstroom locatie, dus om binnen te komen hoef je GEEN vaccinatiebewijs, QR-code of negatieve test te laten zien. Heb je nog twijfels? Houd dan op de beursvloer enige afstand en schud geen handen. Ook mag je gewoon een mondkapje dragen als je dat op prijs stelt.

 

Te best commercial Bike Show in The Netherlands

Check FaceBook page

De Bigtwin Bikeshow & Expo bestaat sinds 1992 en is inmiddels uitgegroeid tot de een van de belangrijkste custombike beurzen van de Europa.Kleinschalig begonnen onder de naam MotorSale, maar deze naam dekte de lading allang niet meer, dus is een aantal jaren geleden de naam gewijzigd in Bigtwin Bikeshow & Expo. Tegenwoordig wordt de beurs georganiseerd in Expo Houten, waar je op 10.000 vierkante meter kennis kunt maken met creatieve custombouwers, nieuwe-en gebruikte custombikes, demo’s, onderdelen, gereedschappen, special paint en andere lifestyle-artikelen. Hoogtepunt van de beurs is de Bigtwin Bikeshow. In de spotlights staan zo'n 100 speciaal gebouwde motoren opgesteld die je rondom kunt bewonderen. In het Biker Café kun je luisteren naar de muziek van live bands, afgewisseld met erotische shows. 
Kom ook de unieke en gezellige sfeer proeven op de Bigtwin Bikeshow & Expo in Houten!

TOEGANGSBEWIJS

Naast een toegangsbewijs via link2ticket.nl zijn de toegangsbewijzen ook gewoon aan de kassa bij de entree verkrijgbaar.
Een toegangsbewijs bij de kassa kost € 15,- per persoon en kinderen tot 12 jaar mogen gratis naar binnen.
Honden aan de lijn zijn toegestaan, maar laat 'm eerst even uit voordat je naar binnen gaat. Mocht het binnen onverhoopt toch mis gaan, ruim dan de boel zelf even op.

OPENINGSTIJDEN

Vrijdag 5 november: 12:00 - 18:00 uur
Zaterdag 6 november: 10:00 - 17:00 uur
Zondag 7 november: 10:00 - 17:00 uur

Shopping cart

No items in shopping cart.

Newsletter

Subscribe to our newsletter
Subscribe
© 2009 - 2024 BadBoy.NL | sitemap | rss | ecommerce software - powered by MyOnlineStore